Cookie- og privatlivspolitik

Ved at tilgå www.zigna.dk, seller.zigna.dk, zignavisual.com/dk, maegler.zigna.dk, zigna.com/dk, app.zigna.com/dk samt app.zigna.com/dk indsamles, der informationer (omtalt som cookies).

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: zignavisual.com

Din aktuelle tilstand: Tillad alle cookies (Nødvendig, Præferencer, Statistik).
Ændring af dit samtykke | Træk dit samtykke tilbage

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 22-05-2018 af Cookiebot

Nødvendig (4)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
__cfduid [x2] embed.ly
statcounter.com
Anvendes af indholds-netværket Cloudflare til at identificere betroet webtrafik. 1 år HTTP Cookie
CookieConsent zignavisual.com Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 1 år HTTP Cookie
JSESSIONID nr-data.net Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. Session HTTP Cookie

Statistik (8)

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
@@History/@@scroll|# zignavisual.com Uklassificeret Persistent HTML Local Storage
_ga [x2] crowdio.com
zignavisual.com
Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP Cookie
_ga [x2] crowdio.com
zignavisual.com
Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren Session HTTP Cookie
_ga [x2] crowdio.com
zignavisual.com
Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. Session HTTP Cookie
vuid vimeo.com Indsamler data om brugerens besøg på hjemmesiden såsom hvilke sider der er læst. 2 år HTTP Cookie

Marketing (12)

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesider. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
ads/conversion/# google.com Uklassificeret Session Pixel Tracker
ads/ga-audiences google.com Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder. Session Pixel Tracker
collect google-analytics.com Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler. Session Pixel Tracker
fr facebook.com Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 3 mdr. HTTP Cookie
GPS youtube.com Registrerer et unikt ID på mobile enheder for at muliggøre tracking baseret på geografisk GPS lokation. Session HTTP Cookie
IDE doubleclick.net Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren. 1 år HTTP Cookie
PREF youtube.com Registrerer et unikt ID, der anvendes af Google til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger YouTube vidoer på tværs af forskellige hjemmesider. 8 mdr. HTTP Cookie
r/collect doubleclick.net Uklassificeret Session Pixel Tracker
test_cookie doubleclick.net Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies. Session HTTP Cookie
tr facebook.com Uklassificeret Session Pixel Tracker
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video. 179 dage HTTP Cookie
YSC youtube.com Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Session HTTP Cookie

Uklassificeret (15)

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
__stripe_mid zignavisual.com Uklassificeret 1 år HTTP Cookie
__stripe_sid zignavisual.com Uklassificeret Session HTTP Cookie
__tld__ matterport.com Uklassificeret Session HTTP Cookie
ajs%3Acookies matterport.com Uklassificeret 1 år HTTP Cookie
ajs%3Atest matterport.com Uklassificeret 1 år HTTP Cookie
ajs_anonymous_id matterport.com Uklassificeret 1 år HTTP Cookie
ajs_group_id matterport.com Uklassificeret 1 år HTTP Cookie
ajs_user_id matterport.com Uklassificeret 1 år HTTP Cookie
expressSession app.crowdio.com Uklassificeret Session HTTP Cookie
is_unique statcounter.com Uklassificeret 5 år HTTP Cookie
logglytrackingsession app.crowdio.com Uklassificeret Session HTTP Cookie
m m.stripe.com Uklassificeret 10 år HTTP Cookie
nsr m.stripe.network Uklassificeret Session HTTP Cookie
pll_language zignavisual.com Uklassificeret 1 år HTTP Cookie
visitedBefore zignavisual.com Uklassificeret Session HTTP Cookie

Privatlivspolitik

1. Indledning

Tak, fordi du valgte at lægge vejen forbi vores hjemmeside. Det er vigtigt for os, at beskytte og respekterer dit privatliv i forbindelse med, at du bruger vores services. Udover at være din foretrukne leverandør af markedsføringsredskaber til salg af boliger er vores mål at behandle dine personoplysninger forsvarligt og hensigtsmæssigt, så du kan føle dig tryg, når du bruger vores services. Zigna har fastsat interne procedurer, for at sikre dine personoplysninger på bedst mulige vis.

I vores privatlivspolitik herunder kan du læse vilkårene for behandlingen af dine personoplysninger, samt de rettigheder, du har i forbindelse med brugen af vores hjemmeside. Skulle der opstå spørgsmål til vores privatlivspolitik kan vi kontaktes på info@zigna.dk / tlf. +45 50 40 79 71.

2. Opdatering af vores privatlivspolitik

Du kan altid finde vores privatlivspolitik her på hjemmesiden. Hvilke opdateres, så snart vi vurderer, at der er behov for det.
Dette er version 1.0 af vores Cookie- og privatlivspolitik

3. Hvad er personoplysninger egentlig?

Personoplysninger er det der bruges til at identificere en person også selvom man ikke har alle oplysninger på samme tid. F.eks. Navn, adresse, email og telefonnr., billede, IP-adresse.

Databeskyttelsesforordningen indeholder forskellige kategorier af personoplysninger, hvilket alt sammen er med til at sikre dit privatliv bedst muligt.

4. Services vi leverer

Zigna leverer markedsføringsværktøjer og foretager boligfotografering til salg af ejendomme i hele Danmark.

Når du opretter en brugerkonto på www.zigna.dk, sellewr.zigna.dk, www.maegler.zigna.dk samt app.zigna.com/dk/social indsamles der en række personoplysninger om dig og din virksomhed – heraf eventuelt Navn, Email, Adresse, Virksomhedsnavn, telefon samt eventuelle kommentarer du anfører under kontooprettelsen – Kommentar i vores system må ikke indeholde ord eller sætninger omhandlende; Race, etnisk oprindelse, Politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning. Fagforeningsmæssigt tilhørsforhold, Biometrisk data, helbredsoplysninger herunder genetisk data, samt seksuelle forhold eller seksuel orientering.

Herunder beskrives hvad der indsamles, hvordan det gøres, og hvad vi gør for at beskytte dine data, hvorfra vi indsamler personoplysningerne og hvilke rettigheder, du har i den forbindelse.

5. Indsamling af personoplysninger

Zigna indsamler personoplysninger om dig på følgende måder:

  • Ved brug af vores app/ hjemmeside.
  • Ved brug af vores services
  • Ved køb af vores produkter online
  • Ved kontakt til vores kundeservice
  • Ved tilmelding til vores nyhedsbrev
  • Ved oprettelse af en profil på vores hjemmeside
  • Ved deltagelse i kampagner, konkurrencer eller undersøgelser
  • Ved at du selv har givet os personoplysningerne
  • Ved afgivelse af informationer til tredjeparter, som vi har et samarbejde med herunder fotografer og tekstforfattere
  • Ved køb af tjenester og data fra andre virksomheder

6. Sådan bruges dine personoplysninger

Vi:

  • Indsamler og bruger dine personoplysninger til bestemte formål
  • Sletter dine personoplysninger, så snart de ikke længere er nødvendige
  • Opdaterer dine personoplysninger, så snart vi bliver bekendt med at der er foretages ændringer
  • Videregiver dine personoplysninger i visse tilfælde (mod dit forudgivet accept)

Indsamling og brug af dine personoplysninger til bestemte formål

  1. Nødvendige personoplysninger

    Vi er nødt til at kende visse personoplysninger om dig for at kunne levere vores service. F.eks. dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din mail, dvs. nødvendige identifikations- og kontaktoplysninger.

    Hvilket udgør vores lovlige ’behandlingsgrundlag’. For uden at måtte behandle disse personoplysninger, vil vi ikke kunne levere vores service til dig.

    Et andet behandlingsgrundlag er at vi skal følge lovgivningen og dermed registrere og gemme visse personoplysninger for at kunne overholde skattelovgivningen samt bogføringsloven (F.eks personoplysninger på fakturaen).

    Ligeså snart vi påtænker at bruge dine indsamlede personoplysninger til andet end det, de først var indsamlet til (altså tiltænkt), anmodes du herom forud for anvendelsen.

  2. Samtykke omkring vores cookiepolitik

    Andre personoplysninger er vi nødt til at kende om dig for, at kunne forbedre vores services og tjenester, tilpasse vores kommunikation og markedsføring målrettet til dig, tilpasse samarbejdspartneres kommunikation og markedsføring til dig og i øvrigt optimere din relation til os, således at vi kan tilbyde dig præcis de ydelser og produkter, du har behov for. Hvilket sker via indsamling af personoplysninger såsom færden på vores hjemmeside, herunder IP-adresser og placering af cookies på din computer, hvilket kan være nødvendigt for, at vores hjemmeside fungerer og vises korrekt.

    Vi er bekendt med, at ingen af personoplysningerne vedr. cookies er strengt nødvendige, for at vi kan levere vores service til dig, hvilket er hvorfor du skal afgive et udtrykkeligt samtykke, for at vi må indsamle og bruge disse personoplysninger. Dette sker ved din accept af vores cookiepolitik nederst på hjemmesiden – hvilket også er hvor du vil kunne trække dit allerede givet samtykke tilbage.

    Behandlingsgrundlaget i denne henseende er dit samtykke, altså accept og frivilligt samtykke af vores cookie politik. Tilbud på allerede afgivet email. Vi gør opmærksom på, at vi iht. gældende dansk lovgivning dags dato har ret til at tage kontakt til dig som eksisterende kunde med tilbud om vores egne produkter, som er tilsvarende dem, du tidligere har købt hos os. Dette gælder, hvis vi har modtaget din email adresse i forbindelse med købet og uanset om du ikke har givet et specifikt samtykke hertil.

    Hvis du kontaktes med sådanne tilbud vil emailen altid indeholde et direkte link til afmeldelse af lignende email i fremtiden.

    Ønsker vi at bruge dine indsamlede personoplysninger til andet end det – det først var indsamlet til (tiltænkt), anmodes du herom forud for anvendelsen.

    Ønsker vi at bruge dine indsamlede personoplysninger til andet end det, de først var indsamlet til (altså tiltænkt), anmodes du herom forud for anvendelsen.

  3. Opbevaring og anvendelse i fremtiden

    Visse personoplysninger opbevares, for at vi kan varetage egne interesser i fremtiden, såfremt der skulle blive behov herfor. Behandlingsgrundlaget er dermed ”legitime interesser”, iht. gældende Databeskyttelsesforordning.

    Hermed menes at vi blandt andet ud fra en konkret vurdering opbevarer dine personoplysninger i en givende periode, hvor tidsperioden og omfanget af de personoplysninger ved denne behandling fastsættes ud fra de kriterier, du kan se i afsnittet ”Sletning af personoplysninger”.

Sletning af personoplysninger

Dine personoplysninger slettes, når de ikke længere er nødvendige iht. det formål, som var grundlaget for vores behandling, indsamling og/eller opbevaring til at starte med.

Perioden for sletningen kan variere alt efter karakteren af oplysningen, samt baggrunden for opbevaring. Vi foretager derfor løbende en skønsmæssig vurdering for at se, hvornår vi ikke længere har brug for dine personoplysninger.

Enkelte personoplysninger skal af hensyn til bogføringsloven opbevares i minimum 5 år. 8heraf personoplysninger til brug for udstedelse af fakturaer). Behandlingsgrundlaget er dermed ”legitime interesser”, iht. gældende Databeskyttelsesforordning.

Opdatering af dine personoplysninger

Vi opdaterer dine personoplysninger, så snart du gør os opmærksom på at de måtte være ukorrekte eller utilstrækkelige. Benyt venligst kontaktoplysningerne i bunden for, at meddele os ændringerne.

Videregivelse af dine personoplysninger

Vi hverken offentliggør, sælger og/eller viderebringer dine personoplysninger medmindre:

  • det er nødvendigt for at levere vores service til dig
  • det er nødvendigt, for at overholde gældende lovgivning
  • du aktivt forud har givet os samtykke hertil
  • som led i anvendelse af vores databehandlere, heraf indenfor såvel som uden for EU/EØS

Vi har samarbejde med udvalgte og betroede partnere for, at kunne levere vores services til dig, heraf vores egne koncernselskaber, datterselskaber, samarbejdspartnere, underleverandører og databehandlere.

Vi viderebringer kun de mest nødvendige personoplysninger til dem og kun med hensyn for levering af vores service til dig.

I det omfang, lovgivningen kræver og/eller tillader det vil vi videregive personoplysninger med henblik på enten at beskytte eller håndhæve vores rettigheder. Det selvsamme gælder for rettigheder tilhørende vores koncernvirksomhed, datterselskaber, samarbejdspartnere og tredjeparter. F.eks i forbindelse med forebyggelse af bedrageri eller andet strafbart.

Vi har sikret at de samarbejdspartnere (Databehandlere) vi benytter indenfor og uden for EU/EØS overholder Databeskyttelsesforordningen, så dine personoplysninger sikres bedst muligt.

7. Dine rettigheder hos os

  • Ret til at få rettet forkerte personoplysninger
  • Ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger vi har, samt få udleveret en kopi
  • Ret til at få slettet dine personoplysninger hos os
  • Ret til at kræve begrænsning for anvendelse af dine personoplysninger
  • Ret til at gøre indsigelse imod behandling af dine personoplysninger
  • Ret til at tilbagekalde samtykke for anvendelse af dine personoplysninger
  • Ret til at kræve oplysning om overførsel til lande/organisationer uden for EU/EØS
  • Ret til at undgå profilering af dine personoplysninger ü Ret til at klage over hvordan vi behandler dine personoplysninger

Ønsker du at vide mere omkring ovenstående eller gøre brug af dine rettigheder skal du venligst kontakte os via kontaktinformationerne nederst på siden.

Mener du ikke, at vi behandler din henvendelse og rettigheder i overensstemmelse med lovgivningen, bedes du venligst kontakte os via email info@zigna.dk med teksten ”Klage omhandlende mine rettigheder” i emnefeltet.

Mener du herefter fortsat ikke at vi behandler din henvendelse og rettigheder i overensstemmelse med lovgivningen, vil du kunne klage til Datatilsynet.

Datatilsynet
Borgergade 28
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
www.datatilsynet.dk

8. Sådan opbevares dine personoplysninger

Zigna beskytter dine personoplysninger, dels fordi det følger af lovgivningen, men også fordi vores egne interne og etiske regler kræver, at vi passer godt på dig og dine personoplysninger.

Vi gør brug af relevante og forsvarlige tekniske samt organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger som alle er tiltænkt for at sikre, at der ikke skabes uautoriseret adgang til dine personoplysninger. Formålet er alene at sikre, at dine personoplysninger ikke ændres, anvendes, offentliggøres, ødelægges eller på anden måde misbruges.

Af sikkerhedsforanstaltninger kan nævnes:

  • Interne regler og retningslinjer for håndtering af personoplysninger for de enkelte ansatte
  • Implementering af IT-tekniske foranstaltninger (Firewall, Antivirus mv.)

Underretning

Skulle vores IT-systemer og andre sikkerhedsforanstaltninger alligevel blive brudt, vil vi altid give dig besked uden unødig forsinkelse – såfremt bruddet vil indebære en høj risiko for dig og dine rettigheder samt frihedsrettigheder.

9. Links til eksterne serviceudbydere

På vores hjemmeside www.zigna.dk kan der forekomme links til andre hjemmesider, som ikke tilhører vores virksomhed, koncernvirksomhed og/eller datterselskaber. Zigna er derfor ikke ansvarlige for indholdet på disse hjemmesider og vores privatlivspolitik gælder, dermed ikke på disse.

10. Databehandlere

Zigna anvender følgende databehandlere for levering af vores enkelte services

Kunder, samarbejdspartner, leverandør:
Facebook/LinkedIn/Instagram : Anvendes for markedsføring af dig på de sociale medier
MailChimp : Anvendes til afsendelse af jeres nyhedsbreve igennem os
Tekstforfattere : Kan bestilles igennem os via maegler.zigna.dk, så I får målrettede boligtekster
Fotografer : Kan bestilles igennem os til at få taget billeder af ejendomme i Danmark
Mæglere : Kan bestille igennem os ved enten telefonisk henvendelse eller via maegler.zigna.dk
Wannafind : Hosting af hjemmesiden www.zigna.dk
Amazon : Hosting af al billedmateriale samt subdomæner til zigna.dk

Zigna anvender: Google Analytics : Analyser hjemmesiden, så din brugeroplevelse bliver bedre
Facebook/LinkedIn/Instagram : Håndtering af kampagner, markedsføring mv.
MailChimp : Udsendelse af vores nyhedsbreve
Stripe : Er vores betalingsgateway, som bruger, når du betaler med kreditkort på vores hjemmeside
WebCRM : Vores interne CMR system for håndtering af kundedata

11. Kontaktoplysninger

Zigna er dataansvarlig, og sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen

Virksomhedens navn : Zigna ApS
Adresse : Bygmestervej 2, 1 mf
Postnr. + by : 2400 København NV
CVR. : 32334172
Telefonnr. : +45 50 40 79 71
Mail : info@zigna.dk
Hjemmeside : www.zigna.dk