10,000+

billeder tages hver dag

200+

medarbejdere

1,000+

kunder serviceret

Vi startede fra bunden, bogstaveligt talt…

Zigna ApS blev grundlagt i 2014 af Jesper Lundsgaard Hansen og Nicolai Afseus. Det hele startede i en lille og utroligt varm kælder med en meget simpel forretningsmodel: Vi ville tilbyde danske mæglere og andre relevante samarbejdspartnere professionel fotografering til overskuelige priser.

... hurtigt begyndte vi at vokse

Med tiden indså Jesper og Nicolai, at de havde brug for hjælp til at nå deres mål. De fandt et par dedikerede medarbejdere og flyttede til et større kontor.

At drømme stort

Store drømme, visioner og ideér har altid være en fast del af Zignas ånd. Og ret hurtigt begyndte vi at drømme om en platform, hvor vores kunder i Danmark, USA, Tyskland - og på sigt andre lande - både kunne bestille fotografering samt markedsføre deres boliger (eller dem selv) gennem de sociale medier. Så det gik vi i gang med.

Dette krævede selvfølgelig en udvidelse af vores team, hvilket igen krævede mere plads. Så vi flyttede kontor igen.

Det kræver hårdt arbejde

Vi støder ofte på problemer, der kræver en ekstra indsats samt en masse hårdt arbejde. Men vi er de fødte problemknusere og finder altid en løsning, så vi kan holde vores mere end 1000 kunder glade og tilfredse.

Men vi har også tid til at have det sjovt

Vi har et godt arbejdsmiljø med højt til loftet, og det er vigtigt, der også er plads til at have det sjovt.

Misforstå os ikke. Vi ved, hvad professionalisme er. Men vi arbejder mere effektivt, når vi også har det sjovt.

Vi er "hands-on” mennesker

Flytte et bord, bygge et bord, bygge et marketingværktøj til ejendomsmæglere eller noget helt fjerde? Vi er altid klar til at tage fat og får tingene gjort.

Over 200 medarbejdere and counting

På tværs af tre kontinenter fortsætter vi med at vokse og udvide til nye landet. Vi er mennesker forenet af en og samme mission: at gøre det lettere at bestille og producere knivskarpe billeder og flotte videoer.

Lad os bygge store ting sammen!

Uanset hvor stort vores team er, eller hvor stort vi drømmer, vil vi aldrig kunne nå vores mål uden dig. Vi elsker vores kunder, og vores vigtigste mission er at gøre livet lettere for dig. Samtidig med at vi tager virkelig flotte billeder. Vælg os, og du vil ikke blive skuffet.