eCommerce
Mar 31, 2021

Derfor skal du bruge professionelle fotos til din webshop

Professionelle fotos bliver ofte stemplet som overflødige; det ses både hos små start-ups og hos etablerede brands, der ønsker at opdatere deres webshop. Udgifterne til professionelle billeder kan nemlig få folk til at tænke: Vi klarer os uden. I tænker måske, at I kan slippe afsted med at tage billederne selv eller benytte jer af stock-fotos.

Det kan I ikke.

Uanset størrelsen på jeres virksomhed, uanset målgruppen, og uanset produktet I sælger, så er professionelle kvalitetsfotos en vigtig faktor, der vil hjælpe både jeres branding og jeres succes på vej.  

Ifølge dette Weebly-studie svarer over 75% af online-shoppere, at produktfotos er af stor betydning, når de skal beslutte, hvorvidt de vil købe et produkt eller ej. For mange forbrugere vil et produktfoto være altafgørende for et køb, for det siger mere end tusind ord, og uden et billede kan det være umuligt at tage en beslutning.

Når der skal tages billeder til webshoppen, er det især en variation af mange forskellige kameravinkler, der kan hjælpe køberne på vej i beslutningsprocessen. Det er altså et plus at vise produktet fra forskellige vinkler, og forbrugerne sætter også pris på close-ups, billeder på afstand osv.

Det viser sig faktisk, at 22% af alle returvarer købt på nettet bliver sendt tilbage, fordi produktet ikke stemte overens med billederne, så hvis I vil have tilfredse kunder i butikken, så giv dem mulighed for at se præcis, hvad de køber.

Her hos Zigna vil vi gerne hjælpe jer videre, og vi påtager os gerne rollen som samarbejdspartner, når der skal fotograferes professionelt indhold til jeres online platform. Vi har gjort det nemt at bestille fotos, og vi leverer knivskarpe billedresultater klar til upload. Kontakt os allerede i dag for at se, hvad vi kan gøre for jer!

Continue reading

Our newsletter

Get great curated articles every week.

Combine sections from Ollie's vast component library and create beautiful, detailed pages.
No spam!