Food
Mar 31, 2021

Det betyder fotokvaliteten for madleveringsapps

Er du klar over, hvad der får folk til at beslutte sig for én bestemt ret fremfor en anden, når de går på opdagelse i takeaway-universet hos de forskellige madleveringsapps? Det er det billede, der hæfter sig til beskrivelsen. Det er nemlig fotoet, der får folk til at træffe det endelige valg om, hvad menuen skal stå på.

Når der skal udvælges og uploades fotos til en app, der skal sælge og levere mad, er det vigtigt at huske, at professionelle fotos er det, der får den ene virksomhed til at skille sig ud fra konkurrenterne – og det er det, der øger salget!

Ifølge Grubhub vil det øge virksomhedens salg med mindst 30%, når der opgraderes med kvalitetsfotos, der præsenterer maden på den mest appetitvækkende måde. Derudover står det klart, at folk i det hele taget er langt mere tilbøjelige til at bestille mad fra en hjemmeside eller en app, hvor menukortet er krydret med billeder.

Så vil du have folk til at huske dine produkter, er billederne vejen frem. Folk vil nemlig huske 10% af den information, de læser, men når teksten får selskab af et indbydende foto, stiger det til hele 65%.

Her kommer Zigna ind i billedet, for vi kan hjælpe jer med det kreative indhold fra start til slut. Vi arbejder med talentfulde og erfarne fotografer over hele verden, og vores platform gør det til en nem proces at både booke og producere billeder, der passer perfekt til jeres produkter. Vi garanterer professionelle resultater hurtigere og nemmere end nogensinde før. LÆS MERE HER.

 

 

Continue reading

Our newsletter

Get great curated articles every week.

Combine sections from Ollie's vast component library and create beautiful, detailed pages.
No spam!