Real Estate
Mar 31, 2021

Dronefotos - derfor betaler det sig!

Der er lige nu forandring at spore i ejendomsverdenens markedsstrategier. Nye tendenser, nye markeder og nye teknologier vinder frem på området, og især én ting er sikker: Internettets rolle bliver kun større, når der skal sælges ejendomme.

Køberne scroller gerne gennem et væld af billedgallerier, før de beslutter sig for, hvilke ejendomme, der er værd at give et fysisk besøg. I den forbindelse præsenterer ejendomsmæglerne deres købere for pakker med alt fra virtuelle rundture til udvidede fotogallerier, der indeholder både detaljefotos og alternative plantegninger, og således får køberne en klar opfattelse af hjemmet, allerede inden de har besøgt det. Ifølge Wall Street Journal vil købere bruge omkring 60% af den tid, der er afsat til boligjagten, på at gennemgå online fotos.  

Her kommer dronefotoet på banen, for når det tages i brug på boligmarkedet, kan det give de potentielle kunder en helt ny vinkel på deres fremtidige hjem. Et dronefoto kan fremhæve kvaliteterne ved en beliggenhed, og de kan handle om alt fra det hyggelige villakvarter til skoven i baghaven eller Vesterhavet bag klitterne. Dronefotoet bliver altså hurtigt et vigtigt værktøj, når der skal sælges ejendomme!

Ifølge eksperter er det allerede 83% af alle kunder, der foretrækker en ejendomsmægler, som benytter sig af de populære dronefotos. Når kunderne hjemme fra sofaen kan få et overblik over ikke bare boligen, men også beliggenheden og de nære omgivelser, så er de langt mere tilbøjelige til at booke en fremvisning. Det betyder, at et hjem bliver solgt hurtigere og til en bedre pris, så der er i den grad noget at vinde!

Der er skarp konkurrence på boligmarkedet, så det kan betale sig at skille sig ud fra konkurrenter, og det er lige præcis, hvad mange ejendomsmæglere mener, at dronefotoet gør for dem; det vidner om kvalitet, innovation og fokus på salg. En investering i dronefotos kan således vise, at her gør mægleren en ekstra indsats for den gode præsentation.  

Så har ovenstående vækket jeres interesse for dronefotos, og kunne I tænke jer et nyt værktøj til de fremtidige boligsalg? I så fald hjælper vi jer gerne videre her hos Zigna, og vores professionelle fotografer ved præcis, hvordan det perfekte dronefoto skal skydes. Kontakt os i dag!

 

Continue reading

Our newsletter

Get great curated articles every week.

Combine sections from Ollie's vast component library and create beautiful, detailed pages.
No spam!