eCommerce
Mar 31, 2021

Hvordan professionelle produktfotos øger aktiviteten på din webshop

”21,8% af verdens befolkning handler online, hvilket repræsenterer 1.66 milliarder mennesker”

At have tilstrækkeligt med trafik på ens hjemmeside er altafgørende for en online forretning, og for dem, der driver webshop, vil det ultimative mål være at forvandle den trafik til en overskudsbutik med en hel masse online salg. For at nå det mål er det vigtigt at skille sig ud fra mængden – og finde kreative måder at gøre det på. Blandt de forskellige strategier, der kan hjælpe jer på vej, er der særligt én, der har enorm betydning for købernes adfærd: produktfotoet.

Folk er vilde med at se, hvad de køber, så billeder har det med at engagere kunderne. Og eftersom et foto oftest kommunikerer et budskab langt mere rammende end ord, er det vigtigt at overveje betydningen af, hvordan professionelle produktfotos kan øge salget på jeres webshop.

Ifølge Justuno anser 93% af forbrugerne det visuelle indhold for at være den afgørende faktor i en købsproces. Så meget desto vigtigere er det, at kvaliteten på jeres visuelle indhold er helt i top!

Det er selvsagt en subjektiv opfattelse, der afgør en købers beslutning, og her spiller billederne en afgørende rolle. Forskning har vist, at følelserne kommer i spil, når vi køber et produkt, for shopping er ikke udelukkende en praktisk gennemgang af produkter, men vi vil også have en oplevelse med på vejen. Og det er netop i den forbindelse, at billederne får en hovedrolle.

En strategi, der for alvor kan sætte gang i aktiviteten på jeres hjemmeside, er brugen af fotos, der får køberne til at forestille sig produktet i brug. Ifølge et studie udført af Big Commerce vil 78% af online-shoppere gerne se produkterne i en kontekst, der bringer dem til live – de vil se, hvordan produkterne vil tage sig ud som en del af deres egen dagligdag. Således har et produktfoto evnen til at fortælle en historie: hvad repræsenterer mærket, hvad vil produktet betyde for køberen osv.

 

Så frister det med kvalitetsfotos til jeres hjemmeside, er Zigna den samarbejdspartner, I leder efter. Kontakt os allerede i dag, hvis I ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer videre!

 

Continue reading

Our newsletter

Get great curated articles every week.

Combine sections from Ollie's vast component library and create beautiful, detailed pages.
No spam!