Real Estate
Mar 31, 2021

INSPIIRE - ET NYT VÆRKTØJ, DER SÆLGER BOLIGER

Her hos Zigna arbejder vi hver dag for at gøre det nemmere at være mægler og sjovere at sælge boliger, og det gør vi allerbedst i fællesskab med vores forskellige samarbejdspartnere. Heriblandt finder vi HYSSYN.PRO, der er folkene bag det nye INSPIIRE-magasin, som vi her vil stille skarpt på. Magasinet er nemlig et spændende værktøj til mægleren, og det vil i den grad sætte gang i boligdrømmene og inspirere jeres mange købere!

 

Så lad os se nærmere på INSPIIRE-magasinet, for hvad går det ud på?

 

Som mæglere er I vant til at se muligheder i alt fra murermestervillaer til håndværkertilbud, og nu får I hjælp til at videreformidle boligernes potentiale til jeres fremtidige kunder. INSPIIRE er tænkt som et inspirationskatalog, der skal fremhæve boligens muligheder, og I får glæde af det i både trykt og digital version. Bag INSPIIRE sidder et hold af erfarne indretningsarkitekter, som tager de kreative briller på og belyser kvaliteterne i den specifikke bolig. De fantasifulde forslag kan gå i mange forskellige retninger; et forbedret indeklima, nye ovenlysvinduer, en åben planløsning eller et splinternyt køkken? Mulighederne er mange, og her bliver de serveret på et sølvfad - til stor glæde for både sælger, køber og mægler. 

 

Hver bolig kan prale af sit helt eget INSPIIRE-magasin, og det præsenterer en række originale fotografbilleder, som sidestilles med de unikt udarbejdede inspirationsbilleder, der vil vise køberen, hvordan drømmehjemmet på sigt kan tage sig ud. Med INSPIIRE kan I altså imponere køber med trends og tendenser til drømmehjemmet, I kan introducere sælger for et stærkt salgsværktøj, og I kan sørge for, at I som mæglere skiller jer ud fra konkurrenterne i lokalområdet. 

 

Og hvordan kommer I så i gang? 

 

Første gang I bestiller INSPIIRE gennem Zigna, kan I benytte rabatkoden ‘inspiire’ og dermed få det første eksemplar helt gratis - og når I har mærket effekten, vil ét katalog hurtigt blive til flere! Derudover indeholder produktet en mæglerside, der kan skræddersyes til jeres brand og jeres tone of voice. 

 

Når I har modtaget fotografbilleder på en given sag, hvor I har opgraderet med INSPIIRE, vil I dagen efter kunne åbne indbakken til den digitale version af magasinet, og efterfølgende skal I kun udholde en ventetid på 4-5 dage, før ti trykte eksemplarer rammer jeres matrikel. Herefter er det op til jer at tage kataloget under armen, når der er fremvisning eller nye kunder i butikken, og I vil med det samme se, hvordan magasinet tænder boligdrømme i øjnene på de mange købere. Som et ekstra plus eksponeres INSPIIRE automatisk på Boliga, og det kan nemt og hurtigt deles på Facebook.

 

Så for at opsummere; med INSPIIRE-kataloget i værktøjskassen, kan I fremover tilbyde sælger et større købergrundlag, og I kan tilbyde køber et univers af kreative idéer. Continue reading

Our newsletter

Get great curated articles every week.

Combine sections from Ollie's vast component library and create beautiful, detailed pages.
No spam!