Real Estate
Mar 31, 2021

NU INTRODUCERER VI AI-VIDEOEN FRA A-Z - JERES NYE VIDEOVÆRKTØJ


-       På få minutter kan I nu forvandle jeres egne videoklip til en SoMe-video i professionel kvalitet! 

Forestil jer, at I som mæglere kan tage potentielle kunder med på den allerførste tur gennem boligen, så mens I stadig står på adressen, kan I sende en video ud i den digitale verden og således holde åbent hus på de sociale medier. Det bliver jeres nye virkelighed, for vi kan endelig løfte sløret for Zignas splinternye AI-videoredigering, som giver jer mulighed for at skabe jeres helt egne SoMe-film på blot et øjeblik!

Hos Zigna har vi netop lanceret en opdateret platform, og når I første gang bevæger jer ind på det nye Zigna.dk, vil I allerede på startsiden støde på overskriften, AI VIDEO. Med et enkelt klik bliver I taget med videre i processen, hvor I vil blive præsenteret for det smarte videoværktøj. Det benytter sig af den nyeste teknologi, for det er ved hjælp af kunstig intelligens, at der på ingen tid bliver skabt flotte videopræsentationer, der vil give jeres kunder den mest appetitvækkende smagsprøve på en ejendom. Eller måske I kan bruge det som et smart redskab til at sende en personlig hilsen fra jer ud til kunderne? Mulighederne er mange!

 I kan klare det hele selv, og alt, hvad det kræver, er en smartphone, så der er ikke langt fra tanke til handling. Mens I bevæger jer omkring i boligen, kan der skydes små videoklip; fang det helt rette lysindfald, få filmet den enestående havudsigt, sæt nogle ord på boligens kvaliteter, og til slut skal I blot uploade jeres favoritklip - herefter går der ikke mere end 5-10 minutter, før AI har redigeret et endeligt resultat, som I straks kan sende i retning af kunderne.

 På rekordtid kan I altså skabe en livlig præsentation, hvor I selv sætter ord til billederne, og derudover kan videoen krydres med både underlægningsmusik, tekst og eget logo, så den skræddersys lige efter jeres profil. I kan også gemme klip i videoarkivet, og her kan I samtidig ligge inde med en fast intro og outro, som kan genbruges gang på gang. Det hele er nemt, tilgængeligt og brugervenligt, så det bliver en sjov opgave at kaste sig ud i rollen som instruktør på jeres egne SoMe-videoer. 

 AI-Videoenkort fortalt: et værktøj, der lynhurtigt skaber professionelle videopræsentationer. Og herunder giver vi tips til at opnå det bedste resultat, så læn jer tilbage til to minutters tutorial-video, der guider jer gennem diverse tricks til det bedste lys, den optimale lyd etc. 

 

Vi håber, at I vil tage godt imod det nye produkt, og vi glæder os til at se lækre videoer fra boliger rundt om i hele landet! 

Continue reading

Our newsletter

Get great curated articles every week.

Combine sections from Ollie's vast component library and create beautiful, detailed pages.
No spam!