eCommerce
Mar 31, 2021

Sådan får jeres virksomhed en stærk visuel profil!

At opnå en stærk online profil handler i høj grad om at skabe et ensartet udtryk på jeres platforme, men hvorfor er det så vigtigt? Svaret er simpelt. Når først I vænner jeres kunder til én ting, vil de have mere af det samme, for det handler om genkendelse.

Idéen om ensartethed og kontinuitet i forbindelse med branding bliver introduceret af Dr. Robert Cialdini. Når I ser nærmere på jeres brandingstrategi, handler det om at skabe en identitet, som jeres kunder kan relatere til, for det er sådan, I får dem til at komme tilbage for at købe mere. Med andre ord, hvis jeres kunder først er faldet for jeres brand, så gør de det igen, og det er altså vigtigt, at I holder fast i jeres udtryk, så de kan genkende jer fra gang til gang.

Ifølge The Nielsen Norman Gruop er en ensartet visuel identitet den vigtigste del af kundens online shoppingoplevelse, og eftersom billederne på jeres hjemmeside er det, der repræsenterer jeres brand, er det altafgørende, at I som virksomhed investerer i profesionelle produktfotos.

Så nu kommer spørgsmålet til én million kroner – hvad skal I helt præcist gøre for at opnå en enkel og ensartet visuel identitet?

I kan med fordel kreere jeres helt egen skræddersyede farvepalet og kun bevæge jer indenfor denne skala af farver. Et godt eksempel er Starbucks, som vi alle genkender på deres grønne logo, der går igen i al deres branding. Dette eksempel betyder ikke, at I skal holde jer til én farve, men I skal blot fokusere på et sæt af nuancer – det kan være alt fra pasteller til neonfarver eller et særligt filter, der skaber en rød tråd i jeres produktfotos. Ifølge LudcidPress vil et brand med en genkendelig visuel profil tiltrække sig tre-fire gange mere opmærksomhed, så det betaler sig med et konsekvent udtryk.

Hos Zigna er vi eksperter i produktfotos, og vores hold af dygtige fotografer står klar til at hjælpe jer videre med det visuelle indhold. I samarbejde kan vi finde præcis den løsning, der passer til jer, så kontakt os allerede i dag, og så finder vi svaret.

Continue reading

Our newsletter

Get great curated articles every week.

Combine sections from Ollie's vast component library and create beautiful, detailed pages.
No spam!