Real Estate
Mar 31, 2021

Sådan skal hjemmet styles i 2021

2020 var året, hvor vi blev hjemme.

Coronaen gjorde sit indtog og ændrede samtidig betydningen af vores hjem – vores base. I 2020 fik vores hjem nemlig flere roller, for der skulle pludselig gives plads til både arbejde, afslapning, hjemmeskole og fritid, og selvom 2021 måske (og forhåbentlig) bliver anderledes, kan vi ikke komme udenom, at denne oplevelse vil trække tråde ind i fremtiden.

Set i lyset af de store forandringer kan det ikke komme bag på nogen, at den måde, vi iscenesætter vores bolig på, også har tilpasset sig tiden. Det betyder, at der er nye ting at tage højde for, når I skal forberede jer på enten at udleje eller sælge en bolig, og I kan med stor fordel indtænke den nye måde, vi bruger vores hjem på.

Herunder giver vi nogle tips til, hvordan boligen bedst styles i 2021!

 

Fokus på udelivet

2020 blev også året, hvor vi – takket være de mange timer indendørs - brugte mange lange timer på at drømme om udelivet. Mere end nogensinde før værdsætter vi al den tid, vi kan få lov at tilbringe udendørs – det kan være nogle få solrige minutter på den mindste altan. Træterrasser, verandaer og grønne baghaver .. disse uderum har aldrig været vigtigere! Så har I et uderum, skal der uden tvivl lægges vægt på det i forbindelse med et salg; indret en hyggelig oase med møbler, blomsterkrukker og hjemmedyrkede krydderurter, og således kan købere nemt forestille sig de kommende sommerdage som de lykkelige ejere af dette hjem!

 

Hjemmekontorets renæssance

De fleste af os har haft vores faste base på hjemmekontoret gennem hele 2020, og efter nogle måneder med dårlig ryg og ondt i nakken betød det for mange, at der blev investeret i en opgradering af kontorpladsen –  og ifølge The New York Times har hele 86% af amerikanerne faktisk været tilfredse med hjemmearbejdet. På ejendomsmarkedet betyder det, at kontoret skal tildeles særlig opmærksomhed i et boligsalg, for et hjem dømmes nu også på muligheden for at indrette en arbejdsplads. Hvor kontoret tidligere lå langt nede på listen over rum, der var vigtige at portrættere, ligger det nu helt oppe side om side med bad og køkken!

 

Køkkenet – hjertet i hjemmet

Du har sikkert bemærket, hvordan dit Instagram feed bugner af madbilleder, for med lukkede restauranter har folk fået mere tid hjemme i køkkenet, og det har erstattet restaurantbesøgene med surdej, fastelavnsboller og nye opskrifter. Førhen skulle man have troet, at køkkenet umuligt kunne tilråbe sig en vigtigere rolle i hjemmet, men det kunne det altså; det er i endnu højere grad blevet centrum for hygge og samvær, for i corona-tiden har maden givet os nye, sjove projekter, vi kan være fælles om.

 

Wellness og fitness

Såvel træning som selvforkælelse har ligeledes fået ny betydning i 2020. I en krisetid er der brug for indre ro, og det er der mange, der finder gennem motion og afslapningsøvelser, hvilket betyder, at der i stor stil handles både yogamåtter og kettlebells - og alt det nye sportsudstyr skal have en plads i hjemmet! Når I skal sælge jeres hjem, kan det altså være en god idé at vise billeder af jeres ’hjemme-fitness’, hvis I er så heldige at have fundet pladsen.

 

Her hos Zigna vil vi meget gerne være med til at give jer præcis de billeder, der bedst sælger jeres hjem, og vi hjælper også gerne til med stylingen. Første skridt – kontakt os her!

 

Continue reading

Our newsletter

Get great curated articles every week.

Combine sections from Ollie's vast component library and create beautiful, detailed pages.
No spam!