Food
Mar 31, 2021

Skil jer ud i en konkurrencepræget verden af fastfood-kæder

Vi skal have den helt store lommeregner frem, når vi taler om fastfood-industrien, for selv med et støt voksende fokus på sundere kost og livsstil omsætter fastfood-kæderne samlet set for mere end 570 milliarder USD årligt. De trodser kritikken omkring de helbredsmæssige virkninger, så i stedet for tilbagegang ser vi lige nu en stigning i antallet af fastfood-restauranter - og det kan betale sig for kæder såsom Burger King, Subway, Starbucks og Pizza Hut at bruge enorme beløb på deres digitale markedsføring, så lægger man dem sammen, overstiger de budgettet for den amerikanske sundhedsindustri.  

Det er i den grad værd at satse på digital markedsføring, for det er nøglen til de gode salgstal. Nedenfor har vi derfor samlet jer en pakke af nogle digitale marketingstrategier, der vil sende jeres salgstal i den rigtige retning og give jeres konkurrenter baghjul.

1.   Skil jer ud fra mængden!

Ifølge et studie foretaget af BrandBastion var hele 79,8% af alle positive kommentarer, der blev udtalt omkring en kæde, baseret på en kreativ reklame fremfor en specifik menu. Så vil I skille jer ud fra konkurrenterne, skal I hellere lægge jeres kræfter i en kreativ kampagne end i promoveringen af et nyt produkt eller en ny menu.

2.   Jeres produkter fortjener de bedste fotos

Vil I have succes med en madkampagne, er styling den nye vej frem. Madstylister kan skabe lækre resultater, der får tænderne til at løbe i vand, og jeres retter vil være så appetitvækkende, at jeres kunder uden problemer lader sig overtale af billederne. Online kunder kan af gode grunde ikke dufte maden, så I er nødt til at lade dem ”smage” med øjnene, og ifølge Grubhub vil professionelle fotos garantere jer et øget salg på minimum 30%.

Hos Zigna er det lige præcis de professionelle fotoresultater, vi kan hjælpe jer videre med. Vores platform gør det nemt og hurtigt at booke et photoshoot, og indenfor 24 timer modtager I billeder, der er helt klar til upload. Kontakt os allerede i dag, hvis I vil vide mere!

3.   En service, der er tilgængelig på farten!

Vender I blikket mod USA, vil dette studie vise jer, at mobile enheder står for 71% af al den digitale trafik, og markedets brug af online marketing er steget eksponentielt over det seneste årti. Statistikker viser, at folk tjekker deres smartphones gennemsnitligt 150 gange i løbet af dagen, så det handler alt sammen om at give kunderne den bedste, hurtigste vejviser til jeres platform. Her er app’en et oplagt værktøj, for den kan gøre det muligt for kunderne både at bestille maden, følge ordrens proces og holde øje med leveringen. For fastfood-kæderne skal der altså fremover investeres mere og mere i mobile hjælpemidler, for jeres kunder vil kun blive langt mere afhængige af deres telefoner og tablets.

4.   Brug de sociale medier til jeres fordel

Uanset hvilket brand og hvilke værdier I ønsker at videreformidle, så er det først og fremmest altafgørende med en aktiv profil på de sociale medier – her har I mulighed forat skabe et netværk fuld af positive reaktioner. Når I spreder ordet på de sociale platforme, er det selvfølgelig ikke ensbetydende med en direkte øget indtægt, men I kan ..

Øge opmærksomheden omkring jeres brand

Forbedre jeres omdømme

Se de finansielle fordele på den lange bane

Det er vigtigt, at I holder gang i jeres online tilstedeværelse, for I kan eksempelvis forhindre, at negative anmeldelser får indflydelse på jeres bundlinje, hvis I holder jer opdaterede og kommunikerer med jeres kunder.

Continue reading

Our newsletter

Get great curated articles every week.

Combine sections from Ollie's vast component library and create beautiful, detailed pages.
No spam!