Vi sætter ord på!

Med kreative vendinger og små levende historier fortæller vores professionelle tekstforfattere om livet og mulighederne i de ejendomme du sælger eller udlejer.
Kom i gang

Sæt fokus på ejendommens muligheder - også dem, der ikke ses med det blotte øje.

Vores tekstforfattere formår at synliggøre de mange muligheder, som en potentiel køber ofte selv kan overse. Er der mulighed for at etablere et ekstra børneværelse, omdanne den store stue til et fantastisk køkken-alrum eller skabe den teenageafdeling i kælderen, som mange børnefamilier drømmer om? Vores erfarne tekstforfatterteam udfører boligbeskrivelser, der belyser ejendommens store potentiale.

En professionel ejendomsbeskrivelse er det rette førstehåndsindtryk

Sammen med fotos, er ejendomsbeskrivelsen ofte det første, der binder køber og ejendom sammen. En velskrevet boligbeskrivelse skaber kort sagt det rette førstehåndsindtryk for en potentiel køber. Derfor er det vigtigt, at ejendomsbeskrivelsen er korrekt udført, velskrevet og oplysende. Dette er du altid sikret, når du bestiller en ejendomsbeskrivelse hos os.

Stort team med bred erfaring

Vores tekstforfatterteam består af mere end ti garvede og kreative tekstforfattere med forskellige erfaringer og hver deres spidskompetencer. Derfor får du aldrig to ens tekster, og der er altid en tekstforfatter, som kan formidle netop den ejendom, du skal sælge eller udleje.

En ejendomsbeskrivelse efter dine ønsker.

Vi skriver professionelle ejendomsbeskrivelser, som lever op til dine ønsker. Derfor kan du skræddersy din ejendomsbeskrivelse, så den opfylder alle dine forventninger. Du kan vælge imellem syv forskellige skrivestile – alt fra humoristisk og malende til faktuel og en guidet tur. Vi ringer også gerne til sælger for at få deres syn på boligens kvaliteter, og både du og sælger kan tilmed tilføje relevante oplysninger på sagen, som skal indgå i teksten. Skræddersy ejendomsbeskrivelsen præcis som du vil – vi skriver den for din skyld.

Sælg ejendommen fra den helt rigtige vinkel med en professionelt udført ejendomsbeskrivelse.

Fordi hver ejendom er enestående
Hver ejendom er unik. Det skal teksten selvfølgelig også være. Derfor skræddersyr vi altid hver ejendomsbeskrivelse, så den matcher den enkelte ejendom.
Indfang stemningen
Vores tekstforfattere formår at indfange stemningen og kvaliteterne i hver ejendom, så en potentiel køber/lejer kan forestille sig livet i ejendommen.
Fremhæv ejendommens muligheder
Ved hjælp af tekstforfatning fremhæver vi ejendommens muligheder – også dem, der ikke kan ses ved første øjekast.
Kreative og unikke tekster
Vi er et stort tekstforfatterteam med et bredt erfaringsgrundlag og mange kreative indgangsvinkler. Derfor er du altid garanteret spændende og varierede tekster med et fornyet udtryk hver gang.
En pakkeløsning der passer dig
Vi laver gerne et interview med sælger for at indhente relevante oplysninger. Både du og sælger kan tilføje stikord, og I kan vælge alt fra den humoristiske til den faktuelle skrivestil.
Fotos i dag, tekst (senest) i morgen
Vi ved, at din tid er vigtig. Derfor spilder vi den ikke. Når fotos er leveret, kan du altid forvente at modtage teksten senest den næstkommende hverdag – og oftest samme dag.

Vi giver en gratis omgang :)

Første ejendomsbeskrivelse er gratis.
Opret din Zigna konto nedenfor og kom i gang!
Kom i gang